dimarts, 22 d’abril del 2014

Bookcrossing de Sant Jordi, un any més


Tinc un ritual de Sant Jordi que practico any rere any: a primera hora, abans de començar a signar, "allibero" un exemplar del llibre que signaré durant la jornada. 

Pels que no sabeu com funciona això del bookcrossing: "alliberar" és deixar un llibre en un espai públic perquè algú altre el trobi i se'l quedi. Altres anys, l'he deixat dins d'una jardinera de la Rambla de Catalunya, o al costat d'una font, o en un banc del carrer o a qualsevol altra banda. Tant se val, el més important no és qui el deixa, sinó qui el troba. 

Aquest any "alliberaré" un exemplar de Desig de xocolata en algun lloc proper a la Pastisseria Farga, poc abans de les 9 del matí (el lloc exacte l'haureu de trobar vosaltres, però aquest any us ho poso fàcil). Exactament l'exemplar que veieu a la foto de dalt. Hi he fet aquesta dedicatòria amb dibuixet. També hi he deixat el text que veieu, perquè qui el trobi pugui arribar fins aquesta pàgina i entendre d'on surt, el llibre. I potser escriure algun comentari, si li ve de gust.   

Convido a qui el trobi a dir alguna cosa. Em faria molta il·lusió, trobar-me un missatge seu aquí, a twitter (@CareSantos) o a Facebook. De moment, mai m'ha passat. I aquest any és el sisè que començo el Sant Jordi amb un bookcrossing del llibre que signo. Està clar que no perdo l'esperança. Us deixo aquí, lectors, lectores, les pistes necessàries. Seria bonic conèixer el final de la història.


D'altra banda, animo tots els meus col·legues escriptors i escriptores a practicar el Bookcrossing de Sant Jordi. Si ho feu, us ofereixo aquest espai per explicar-ho.

Bon (i dolç) Sant Jordi a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada