Si aneu a París, no deixeu de passar per la Place de la Madeleine i feu-vos un regal a can Fauchon. És un saló de té, xocolateria, restaurant i botiga de delicatessen. Una mica cara per a les nostres butxaques, això sí, però val la pena. El menú migdia no té un preu exagerat, i inclou dos plats, postres i vi. Les postres són una delícia. Bé, allà
tot és una delícia. Però a més hi ha l'ambient. El servei. És un d'aquells llocs on les coses passen diferent.
A mi me'l va recomanar Enric Rovira, potser el nostre xocolater més sibarita. Vaig córrer a fer-li cas. A la botiga, vaig comprar aquestes rajoles de xocolata que veieu, però només perquè no podia carregar més.
De mica en mica us aniré recomanant tastets de xocolata. I prometo que els pròxims seran més a prop.
Ah, per descomptat, el gran Oriol Pairot no podia treballar a cap altre lloc durant la seva estada a París: a Fauchon, és clar. L'Oriol, per cert, també és una temptació. Ara que la novel·la ja ha tingut les primeres lectores, descobreixo que no només m'ho sembla a mi.
Fins demà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada